Argès is de specialist op het gebied van re-integratie trajecten!

 

Over Argès

 

Argès is een landelijk werkend, onafhankelijk re-integratiebedrijf, niet gelieerd aan bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij. Evenmin komt Argès voort uit een uitvoeringsinstelling. Argès brengt mensen terug op een passende werkplek, hetzij bij de eigen, hetzij bij een andere werkgever. Ook begeleidt Argès cliënten met een uitkering, waaronder WW of bijstand, die daardoor al langer uit het arbeidsproces zijn, naar een nieuwe baan. Dit betekent dat Argès ervaring heeft met vrijwel alle doelgroepen uit diverse branches en sectoren.


Onze klanten

Argès is sinds enkele jaren zeer actief op de zakelijke markt en ondersteunt diverse bedrijven bij interne en externe re-integratie. Naast private ondernemingen zijn onze opdrachtgevers: Brancheorganisaties, verzekeringsmaatschappijen, Arbo-diensten, het UWV, de rijksoverheid en gemeenten.


Landelijk netwerk

Argès beschikt over een landelijk dekkend netwerk door regionaal opererende vestigingen in:

Arnhem, Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Den Haag, Breda, Terneuzen, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Maastricht Zwolle.

De hoofdvestiging bevindt zich in Rotterdam.


Specialisten

Onze werkadviseurs werken vanuit huis en worden ondersteund door de regiokantoren. Zij zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarktsituatie in hun eigen omgeving. Dit betekent, dat verspreid over de verschillende regio's, een uitgebreid netwerk ten behoeve van cliënten en werkgevers bestaat. 

 

.